El Mapa Verd. Sarrià més sostenible, un exemple territorial del mapa bcnsostenible

Print Friendly, PDF & Email

18-6-2014-mapa barcelona+sostenible_3533 (37)_petit
Avui ha tingut lloc la inauguració, segons li agrada dir a Oriol G. Agulló, del Mapa Barcelona més Sostenible. Com a barcelonins creiem que tenim una eina que pot millorar la ciutat i, en conseqüència, la vida dels ciutadans. Des de la Casa Orlandai, hem presentat el nostre projecte veïnal, aquest mapa verd que construïm. Aquí us n’oferim la presentació.

El que hem presentat no deixa de ser una narració de les accions fetes amb l’objectiu de fer una transició en el barri, cap a sostenibilitat, cap a la xarxa veïnal i per a conèixer l’entorn en el qual vivim. La transformació que volíem quan vam crear l’ecocomissió; cap a una forma de vida raonable i co-responsable, per a la qual treballem i en la que tothom hi té cabuda.
I, aquí, l’#storify de seguiment de la jornada: la presentació en societat (inauguració) del Mapa Barcelona més Sostenible. hastag: #bcnsostenible

Volem agrair especialment l’equip de coordinació del MapaB+S que hagi triat la Casa Orlandai; per a la presentació. I als equips tècnics de la Casa i del Mapa Verd de Sarrià, i al Cafè Orlandai, que ho hagin fet possible.

Més informació

Les ciutats del C40. Totes les ciutats tenen els mateixos problemes.