Qui som

Print Friendly, PDF & Email

El Mapa Verd de Sarrià va començar el 2014 format per un col·lectiu de persones del barri que ens agrupem en la Comissió Ecològica de la Casa Orlandai (Ecocomissió).

Ara som persones de diferents col·lectius amb el mateix objectiu comú.

Volem pensar i treballar per un barri més sostenible i més respectuós amb el medi natural; i per donar a conèixer un sentit més ecològic a les nostres accions com a humans.

Història

El 2012 vam fer-nos el propòsit de fer un Mapa Verd del barri, seguint l’empremta d’anteriors iniciatives municipals -el mapa Verd de Gràcia i de la Sagrada Família- i, sobretot, de l’Open Green Maps, d’abast internacional.

El propòsit es va convertir en un projecte sòlid vinculats al Mapa Barcelona + Sostenible en el que vam participar intensament el 2014 amb el suport de l’Obra Social de la Caixa, dins el programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

El projecte va seguir amb una altra intensitat, però la idea de fer Sarrià més Sostenible no defalleix. Cerquem la participació activa de les persones i col·lectius del propi territori per anar recollint informació i i col·lectius que vulguin fer un Sarrià més sostenible.

Us convidem a participar tant activament com desitjeu: demaneu a la recepció de la Casa Orlandai com participar-hi. Sereu benvinguts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *