Qui som

Print Friendly, PDF & Email

El Mapa Verd de Sarrià el formem un col·lectiu de persones del barri que ens agrupem en la Comissió Ecològica de la Casa Orlandai (Ecocomissió).

Volem pensar i treballar per un barri més sostenible i més respectuós amb el medi natural; i per donar a conèixer un sentit més ecològic a les nostres accions com a humans.

El 2012 vam fer-nos el propòsit de fer un Mapa Verd del barri, seguint l’empremta d’anteriors iniciatives municipals -el mapa Verd de Gràcia i de la Sagrada Família- i, sobretot, de l’Open Green Maps, d’abast internacional.

El propòsit s’ha convertit en un projecte sòlid amb la vinculació amb el Mapa Barcelona + Sostenible en el que vam participar intensament el 2014 amb el suport de l’Obra Social de la Caixa, dins el programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.  

El projecte segueix amb una altra intensitat, però no defalleix la idea de fer Sarrià més Sostenible. I, per descomptat, la Casa Orlandai.

Des del Mapa Verd de Sarrià cerquem la participació activa de les persones i col·lectius del propi territori per anar recollint la informació i fer Sarrià més sostenible.

Us convidem a participar tant activament com desitjeu: demaneu a la recepció de la Casa Orlandai com participar-hi. Sereu benvinguts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *