Empreses i organitzacions sostenibles

Les Nacions Unides després de la trobada de Río del juny del 1992, i de la signatura de la Declaració de Rio sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament i la Declaració de principis relatius als boscos, va elaborar també el Programa 21.

El Programa (o Agenda 21) són una sèrie d’accions que han de ser escomeses a des del nivell més local, fins al més global. I en totes les àrees en què l’acció humana tingui impacte sobre el medi ambient.

Els organismes locals dels països han consultar la població i arribar un consens per elaborar l’Agenda 21 de la comunitat. A Barcelona, es va arribar al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

Atès que aquest compromís compartit vol una ciutat més equitativa, pròspera i autosuficient en el Mapa Verd de Sarrià volem incloure les empreses i organitzacions que s’inclouen en aquest marc de referència que contribueix a la millora de la sostenibilitat.

El terme sostenibilitat inclou empreses responsables, que produeixen béns o serveis per a la sostenibilitat, que tenen certificació ambiental, d’economia social i solidària, de finances ètiques o que sigui membre del mapa Barcelona més sostenible.

ICONES I CRITERIS PER MAPAR MBCN+S: Empreses i organitzacions sostenibles.
Bones pràctiques i altres enllaços.


El camí a l’escola verd i saludable

Print Friendly, PDF & Email

Recorregut dissenyat per Som Natura. La caminada va de Casa Orlandai a escola Orlandai, que és el recorregut en el qual Som Natura impulsa el Camí escolar verd. Es tracta d’una prova pilot per afegir l’element de la natura en els camins escolars de forma comunitària -és un projecte pioner […]